Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(1253 niezalogowanych)
4102 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
studenciak... yhm... i pewnie po ogolniaku o profilu ogolnym... dlatego nic nie trafia... pokoj 4-5k - masz tysiac na przezycie i na bilet powrotny!!!!! daje Ci tydzien, dwa max - pozniej to lepiej wracaj jesli nic sobie nie znajdziesz... to jest dorosle zycie i nikt tu nie bedzie Ci matkowal... dorosnij!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4102 Posty
(Yatsek)
Maniak
Student89 napisał:
Słuchaj ty Odmò zdżony kolego nie obrażaj jeśli nie umiesz rozmawiać to się nie odzywają bo to świadczy o twoim braku inteligenci,ja wiem ze lazenie jak spiderman po dachu nie wymaga używania mózgu,to tez proszę zamknij ten pusty ryj nie wypowiadaj się wf ten sposób krotnie. Po za tym wszystkim jeśli pracujesz na północy ,to co takiego szukasz na forum Stavanger. A jeśli chodzi o pracę jaka poszukuje jest to praca w gastronomii,przemyśle man bdb anglik i uczę się norqe i co łysa ci

ale mi zajecie... przysmarzyc kotleta to kazdy umie malpe obierania banana tez nauczysz....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
477 Postów
Kalba Kalba
(Królowa_Korba)
Wyjadacz
Nie wydaje mi sie ze 6000 kr wystarczy. Wynajecie pokoju to okolo 5 tys. NOK, do tego musisz dac drugie tyle depozytu. Bilet miesieczny-600 kr. Faktycznie 6000 NOK to tyle co w Polsce 600zl...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
638 Postów

(WilhelmTell82)
Wyjadacz
jak bys nie mial czym wrocic do Polski to mam srodek transportu dla Ciebie za darmo..
http://www.finn.no/finn/torget/gisbort/annonse?finnkode=30079123
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
638 Postów

(WilhelmTell82)
Wyjadacz
tylko pasuje zebys nie byl otyly bo kuca zajedziesz,a tak na powaznie lepiej stracic bilet do Norwegii niz wyladowac gdzies pod mostem chlopie,przeciez tu nikt Cie nie odbierze z lotniska,bilet do Stavanger autokarem to 90 koron,Kolumbusem 42 NOK,gdzies pasuje sie umyc,od wrzesnia tutaj bedziesz mial smingus dyngus i zmarznac tutaj nie sztuka.Gleboko sie zastanow czy jest warto,bo dla mnie to chory pomysl...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
Student89 napisał:
A jeśli chodzi o pracę jaka poszukuje jest to praca w gastronomii,przemyśle man bdb anglik i uczę się norqe i co łysa ciNie , nie jest Mi łyso... ponieważ jestem zarośnięty włosami ...jak Norge Troll , nawet na piętach Mam owłosienie .
Ponadto gdy Ja jechałem do Norge to miałem... PEWNĄ PRACĘ ... ZAKWATEROWANIE...ORAZ ...WŁASNY ...NIEZALEŻNY ...TRANSPORT... mało tego , wiozłem jeszcze jednego pracownika i za całą trasę dostałem na miejscu zwrot w Nok.
A Ciebie , więcej wyniesie dojazd z lotniska do miasta , niż przelot z Polski do Norge .
i już nie będziesz miał takiej wielgaśnej kwoty początkowej ...
Od razu widać iże idziesz na żywioł ... A... Norge to nie uczelnia ... tu na gapę nie da rady jeździć ...
Ale nie martw się ... w razie niepowodzenia , wylądujesz w Oslo przy dworcu na trawniku dla ĆPUNÓW ...
Nie wiem czy w Stav....jest podobny przybytek dlatego piszę o Oslo .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
WilhelmTell82 napisał:
...,od wrzesnia tutaj bedziesz mial smingus dyngus i zmarznac tutaj nie sztuka.Gleboko sie zastanow czy jest warto,bo dla mnie to chory pomysl...
Ależ jak to ...!!!
przecież dla studenciaka właśnie od Września w Stav...zaczyna się... SEZON...na ...NOKI...spadające z nieboskłonu...
Zajrzałem sobie z ciekawości na mapę okolic i teren nie za bardzo ciekawy , ...WYSPOWATY... i WODNIASTY... dorsze będą miały świeże pożywienie ...
A jak trafi na jakiegoś Muślima , lub skośnookiego to... wikt , opierunek i amciu ... będzie miał dożywotni , jako darmowy niewolnik ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
4102 Posty
(Yatsek)
Maniak
my jestesmy zli bo jestesmy tu na miesjcu i odradzamy wyjazd z 6k nok w kieszeni studentowi ktory mysli ze swiat zwojuje....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
34 Posty

(Ibanez)
Nowicjusz
czasem po pierwszym poscie mozna wyczuc w jaki klimat gosc bedzie jechal dalej..chcesz dla takiego "mlodego gniewnego" dobrze..odplaca pyskowka, bo mysli ze ktos chce mu zabrac jego potencjalna posadke..jego bilet do nieba..w Norwegii..krajem mlekiem i miodem plynacym..
Sztuka jest uczyc sie na cudzych bledach..Ty wolisz na swoich..
Przybywaj
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
34 Posty

(Ibanez)
Nowicjusz
Ibanez napisał:
czasem po pierwszym poscie mozna wyczuc w jaki klimat gosc bedzie jechal dalej..chcesz dla takiego "mlodego gniewnego" dobrze..odplaca pyskowka, bo mysli ze ktos chce mu zabrac jego potencjalna posadke..jego bilet do nieba..w Norwegii..kraju mlekiem i miodem plynacym..
Sztuka jest uczyc sie na cudzych bledach..Ty wolisz na swoich..
Przybywaj
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok